torsdag den 13. marts 2014

Kykkelikyyyyy


En lille kylling skal der til. Og de her er simpelthen så vanvittigt nemme! Det eneste der skal bruges er egentlig karton, fjer og piberenser. Alt det andet som udstanser og rulle øjne er bare sjove.

Vi bruger en stanse der kan lave helt runde cirkler herhjemme, jeg har en lille 2 årig der ikke gider det der sakse noget, ihvertfald ikke særlig længe af gangen. Så hvis bare én kylling skulle blive færdig, så var det frem med stansen.

Men ellers er det at klippe 2 lige store cirkler i gult karton (eller grønt eller brunt eller lyserødt eller....). Og lave et par fødder ud af en piberenser. Jeg har taget piberenseren og bøjet på midten, så den blev V formet (jeg klippede den over, men det er ikke nødvendigt), hvorefter jeg har viklet små rest-stykker af piberenser rundt om enderne, så det kom til at ligne tæer på kyllingen. Og lægge en valgfri farve fjer som hale.


Så limer man de to stykker karton sammen, så fjer og piberenser ligger imellem karton stykkerne. Man kan bruge ALLE slags lim, så længe det hæfter på papir.


Nu er det bare med at pynte den. Der kan kommes øjne på, næb, limes flere fjer på, måske rulle små kugler af silkepapir til at pynte med, lave en vinge. Ja det er kun fantasien der sætter grænser. Sådan her kom vores kyllinger herhjemme til at se ud.



Nu skal vi så bare lige blive enige om, hvor de skal hænges op. Og dét kan godt tage lidt tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar