tirsdag den 24. juni 2014

Ram´n! Intet mindre end fantastisk!

Holdningerne i dette indlæg er fuldstændig mine egne, produktet er sponsoreret til afprøvning.

Så er vi kommet om på den anden siden af eksamens perioden, med 2 voksne i husstanden der begge studerer, eller faktisk kun 1 nu, men det kommer jeg til, så er sådan en eksamens periode presset til bristepunktet, og det lider alt og alle under. MEN! Nu er der sommerferie. Og så tilbage til det med 1 voksen studerende nu, for kæresten blev færdig med sit speciale i denne uge, og forsvarede det på fornemmeste vis. Så nu venter en hel ny verden forude, for vores lille familie. Og ikke nok med det, så valgte min knap 3 årige Tulle lige at smide bleen midt i det hele, og lægge sig syg. Men sådan er det jo med de kære unger.
Men selvom jeg ikke har fået skrevet så meget herinde, betyder det ikke at vi intet har lavet herhjemme. Faktisk har der været fuld gang i den, hver gang vi ikke lige har siddet med næsen i bøgerne.
Modellervoks, sæbebobler, male med pasta og kaste med æg er bare nogen af de ting i kan glæde jer til den næste tid.

Og idag, får i fornøjelsen af intet mindre end noget af det mest fantastiske danske design jeg længe har set! Ram´n! Vi er så heldige at vi har fået lov til at afprøve en af deres rammer. Til stor fornøjelse for min lille Tulle på knap 3. Hun ELSKER at tegne og male, og hver gang skal det selvfølgelig op i hendes fine ramme.


Det fede ved Ram´n er at man bare kan indsætte tegning efter tegning. Det hele skal ikke skilles ad, bare fordi man vil have noget nyt ind. Og selv min datter kan sætte tegninger i selv, så nemt er det. Ram´n sættes op med en enkelt skrue og et lille stykke gulvtæppe, så man kan dreje den, alt efter om tegningen man sætter i er vandret eller lodret. Og det hele medfølger selvføgelig! Nemmere er det ikke.

Selv kassen den kommer i er fantastisk! Ligner en hel lille attachemappe.


Ja, som i nok kan høre er jeg begejstret! Og der skal helt sikkert flytte flere ind her i lejligheden på Amager, efterhånden. Det dejlige ved Ram´n er også at det er fuldstændig dansk og historien bag, er mindst ligeså fin som selve produktet. Prisen for denne skønhed er 599DKK. Men så er Rammen også dansk produceret, med bæredygtigt træ fra Europa, og med øje på at hele processen skal være så skånsom for miljøet, som overhoved muligt. I kan læse meget mere om Ram´n og Marie-Louise og Thomas der står bag den på deres hjemmeside og facebook side. Som jeg selvfølgelig stærkt vil opfordre alle til at følge!

mandag den 2. juni 2014

Så skal vi på tur!


Eller, det skal vi ikke helt endnu. Jeg har en mand der lige nu sidder og sveder over sit speciale, der skal afleveres i denne uge. Så dagene med Tullepigen bliver brugt på legepladser, Amager Strandpark og i mormor og morfars have. Skønt med bedsteforældre i cykel afstand!

MEN! På et tidspunkt bliver det også vores tur, i år går ferien til Jylland, men en knap 3 årig og 4 timer i en bil, kan også være hårdt nok. Så jeg er allerede begyndt at planlægge underholdning. Og har lavet en lille liste over det jeg skal huske.

1: SNACKS! Det lærte jeg da vi fløj til Grækenland sidste år. Man kan aldrig have for mange snacks med. Jeg pakker figenstænger, kiks, frisk frugt, juice, vand, ja... Mere eller mindre alt jeg kan komme i tanke om. Pak det i små pakninger, så børnene ikke ser hele pakken figenstænger, for så er der pludselig ikke flere. 2: LYDBØGER! Jeg skal forbi biblioteket, uden tvivl, og have lånt en masse lydbøger. 3: TABLET! Ja, jeg stikker altså mit barn sin tablet når der skal bruges lidt tid. Der kommer et indlæg på lørdag med gode apps idéer, både til android og IOS. 4: PLANLÆGNING! Vi planlægger turen efter steder vi kan holde pause. Jeg har et barn der ikke kan lide at sidde i sin autostol længere end 30-40 minutter, og så skal vi helst holde pause. Så vi sørger for at køre en rute hvor vi har mulighed for at holde ind, komme ud af bilen og strække benene. 5: UNDERHOLDNING! Jeg laver en masse spil, mapper med underholdning og krea kasser. Alt dette kommer på bloggen de følgende dage. Og så er der ikke andet at sige, end snart god sommerferie til jer alle! Og må i have en dejlig ferie, hvad end i skal lave.